Om welke vorm van vervoer het ook gaat, wij weten er wel raad mee! 0165 30 83 63
slide

Uw vervoer is onze zorg

Nieuws 3

29 juni 2017

Taxi-jobe  heeft zicht gespecialiseerd in AIRPORTSERVICEVervoer van en naar alle luchthavens in Europa is mogelijk. Naast vliegvelden rijden wij ook naar havens (bv. Amsterdam & Arnhem), treinstations (bv. Brussel-Zuid & Lille) en busopstapplaatsen (bv. Eindhoven & Venlo).

Voor veel klanten is onze service een verademing en dat is de reden dat wij mogen spreken van een hechte klantenkring. Na de eerste keer dat u gebruik heeft gemaakt van de airportservice wilt u niets anders meer. U wordt thuis opgehaald en op de luchthaven voor de vertrekhal netjes afgezet. Geen ellende meer met koffers, overvolle treinen en onnodig lange wachttijden. En voor de prijs hoeft u het al helemaal niet te laten!

Taxi- jobe geeft invulling aan het motto “Uw vervoer is onze zorg”, waarbij kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan. Wegens dit feit hebben een groot aantal gerenomeerde bedrijven gekozen voor de goede service van Taxi-jobe .

Of het nu gaat om straattaxi, directie- of particulier ziekenvervoer... wie niets aan het toeval wil overlaten, kiest voor Taxi-jobe ! Om welke vorm van vervoer het ook gaat, wij weten er wel raad mee!

Mocht u na het bezoek aan deze website nog vragen hebben, neem dan contact op via het contactformulier.

Taxi Jobe
Terug

Copyright © 2023 Taxi Jobe | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM